Кои се машките тајни што секоја жена треба да ги знае6. Се што правиме – од работата до хоби, се врти околу тоа да бидеме сексапилни за вас

Љубопитна идеја е, но биологијата не е таква. Натпреварот во бизнисот, спортот, средбите или што и да е друго, всушност е борба за внимание. Сакаме да ве восхитиме. Сакаме да бидете среќни со нас. Сакаме ваше одобрение. Таква е човечката природа. Сакаме да се гордеете со работите кои ги правиме.

Страни: 1 2 3 4 5 6