Кои се машките тајни што секоја жена треба да ги знае4. Има причина да не кажуваме ништо

Може да сме несреќни. Може навистина да мислиме. Длабоки мисли. За нештата. А може само да се обидеме да кажеме само она што навистина не прашувате или она што навистина го чувствуваме. Понекогаш ни треба време да процениме што сакаме да кажеме и каква ќе биде реакцијата на тоа – затоа треба да размислиме.

Продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6