Кои се машките тајни што секоја жена треба да ги знае3. Да, ја сметаме пријателката за секси, но немаме интерес за неа

Знаеме дека е привлечна. Таа знае дека е привлечна. Едноставно се обидуваме да се однесуваме пријателски.

Продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6