Кои се машките тајни што секоја жена треба да ги знае2. Немаме поим за што се извинуваме, но едноставно се обидуваме да ги ублажиме расправиите.

Најверојатно немаме идеја за она што ни е жал, но бидејќи сме научени од мали дека мажите треба да се извинуваат кога грешат, тоа и го правиме. Без да поставуваме прашања. Фактот дека сте лути покажува дека сме направиле нешто погрешно.

Продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6