Кои се машките тајни што секоја жена треба да ги знаеМоже да си мислите дека знаете се за мажите, но дефинитивно има работи кои треба да ги слушнете од маж.

Следат 6 машки тајни кои секоја жена треба да ги знае:

1. Немаме „појма“ што сакате

Не знаеме дали да бидеме почувствителни или помалку чувствителни. Не знаеме дали тајно ја мразите нашата брада. Не знаеме каков е вашиот вкус за накит. Немаме појма што сакате, па затоа едноставно вие кажете.

Продолжува на следната страна

Страни: 1 2 3 4 5 6