Кои хороскопски знаци ќе имаат најмногу секс месецовАстрологијата помага да дознаваме повеќе и за себе си и за оние кои ни значат. Сепак, ѕвездите овој период не ни се наклонети на сите, туку само на три знаци. Барем што се однесува до сексуалниот живот. Овие три знаци ќе имаат жестоки сцени овој период.


Водолија

Водолиите се добри во кревет, бидејќи тие секогаш се информираат за оваа тема. Тие го практикуваат сексот на начин кој е најдобар во нивната глава. Ова е знак кој важи за атерџија, односно ќе направи се за партнерот да биде задоволен.


Страни: 1 2 3