Кои диети ги следи Анџелина Џоли 


Анџелина Џоли е една од најозборуваните холивудски актерки и една од актерките во Холивуд со најдобриот изглед.

Сепак, да имате 3 деца не е лесна работа, особено ако изгледате вака по породувањето и на скоро 38 години. Одржувањето на вашата фигура е задолжително за сите популарни луѓе – тие треба да изгледаат добро и да направат сериозен напор за да го сторат тоа.


Таа е доста активна во спортот, а нејзината слаба фигура се должи не само на диети, туку и на постојана физичка активност.

Диетите на Анџелина Џоли се на следната страна:


Страни: 1 2 3 4