Кого треба да го чекате во животот?Чекајте го мажот кој ве фаќа за раката на улицата и ја држи гордо. Кој оди од надворешната страна на тротоарот, за да е сигурен дека може да ве заштити, ако се случи нешто.


Чекајте го мажот кој во средината на ноќта, ве прегрнува блиску до себе.

Чекајте го мажот кој станува потивко од кревет наутро, за да може вие ​​да поспиете уште неколку минути.


Чекајте го мажот кој речиси секогаш ја става раката до вашата – во такси, во автобус, на каучот, под маса во ресторан. Едноставен гест што вели сè.

Чекај го човекот кој ја смирува тишината. Што ве прави посигурни. Кој е жесток и сериозно го прифаќа неговото дело, но ти си уште негов приоритет.


Страни: 1 2