Кога љубовта не брои години или кога се бара спонзор: Ќерката на српската пејачка се мажи за 20 години постар човекЌерката на Сузана Манчиќ, Теодора ќе се мажи за 20 години постар бизнисмен. Таа се најде во центарот на вниманието по веста дека таа ќе стапне на лудиот камен со својот избраник, кој инаку е бизнисмен и е 20 години постар од неа.


Тие бираат место во Европа каде ќе живеат.


suzana