Loading...

Кога ќе те снајде вистинската љубов според твојот хороскопски знак?


Видете кога и под какви услови различните хороскопски знаци се заљубуваат.

Овен

Овенот се вљубува, откако има предизвик, сака уникатни работи, цвеќиња. Се чувствува сакан, кога му се покажува посебно внимание и е единствен.

Бик

Бикот се вљубува во класичното, она што би можело да обезбеди сигурност- материјална и морална, им се допаѓа убавината, луксузот, нежноста.

Се чувствува сакан, ако му се демонстрира посветеност, му се обезбеди финансиска сигурност, мирен дом, при силен физички и сентиментален контакт.

Близнаци

Близнаците се вљубува преку умот, па одредувачки се практичните аргументи / вклучувајќи материјални / и чисто интелектуални / вербални / стимулации. Им се допаѓа популарното, разновидноста, духовитоста.

Се чувствуваат љубени, ако се пројавува разбирање, преку споделување, комуникација, поддршка на идеи, обезбедување на слобода, забава.

Страни: 1 2 3 4