Кога ќе прочитате зошто ова 11-годишно девојче се мажи, ќе ви се скрши срцетоОдговорот на ова прашање ќе ви го скрши срцето. Џим Зетц (62) е таткото на 11 годишното девојче и боледува од рак (четврт стадиум на болеста), а неговата ќерка Џоузи сака тој да ја види во венчален фустан и да ја испрати до олтарот.

Таа имала само една желба, пред да почине, а тоа е нејзиниот татко да ја види облечена во бел венчален фустан.


vobelo2

vobelo3