Кога „господата“ се најактивни сексуалноАко ги минувате 30-те, ќе треба да ви објавиме една непријатна вест. Мажите се најактивни сексуално во периодот 25-29 години, пишува во истражувањето објавено во Journal of Sexual Medicine.

Кон 50-те, пак, ситуацијата е уште пострашна! Во просек еден маж има 1,22 пати секс неделно, а во 20-те барем 3 пати повеќе е активен во таа насока. И сепак урологот Џеј Џонс од Клиниката во Кливленд издава дека господата можат да имаат многу задоволителни и чести сексуални искуства, ако ги задржат психата и телото здрави.

Еве и три лесни чекори кои ќе ви овозможат да уживате во интимните моменти, колку што сакате, дури и по пензијата:

Страни: 1 2 3 4