Книжарница ТРИ го завршува Зимскиот фестивал на книгата со дополнителен попуст до 80%Книжарница ТРИ го завршува Зимскиот фестивал на книгата со големо финале – од 20.01. до 31.01. изданијата на ТРИ се со дополнителен попуст до 80%.


Од најновите од Мураками, Коелјо, Спаркс, Шарма, до изданијата бизнис литература, популарна психологија, класици, книги за деца… Што и да ви се чита – има ексклузивна цена!

Разгледајте на www.kniga.mk и нарачајте он-лајн или дојдете во Книжарница ТРИ и не пропуштајте ја можноста да ја дополните домашната библиотека со купчиња добри книги.


Да ја заокружиме празничната сезона со уште повеќе книги на полиците!

image003