Ќе се разочарате: Погледнете како изгледа вистинската девојка на „вљубениот ерген“ (Фото)Барис или „вљубениот ерген“ е во сериозна двегодишна врска со Гупсе Озај за која вели дека е горд што ја нашол.


-Јас сакам да живеам во моногамија. Ја отворив вратата на љубовта за една поинаква приказна во која има многу емоции, а ако ги нема, тогаш врската не е добра. Иако постојано сум опкружен со многу жени и обожавателки, мојот свет е Гупсе, вели тој.

Погледнете ја заљубената популарна турска двојка: