Ќе лудува по тебе: Што треба да направиш за да му недостигаш?!Независно од тоа дали сте во врска или не, ви претставуваме десет совети кои треба да ги направите така што ќе му недостигате на човекот од кого сте заинтересирани, без разлика дали станува збор за вашиот долгогодишен партнер или за поранешен дечко што сакате да го вратите.


Мажите се комплицирани. Потребно е постојано внимание, многу љубов. Понекогаш е тешко да се најде баланс во врската. Понекогаш е подобро да се даде можност на мажите да ве „ловат”.

Ако сте во врска


Ако чувствувате дека почнува да бледнее искрата во вашата врска, не очајувајте. Со текот на времето тоа се случува кај повеќето врски. Дозволете му на партнерот да се труди за вас. Еве како.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8