Ќе го подарев и неговиот венчален костум, ама го погребавме во него – статус кој ќе ве трогнеПодарувам венчаница. Необлечена. Нека ја носи некоја посреќна од мене. Ќе го подарев и неговиот венчален костум, ама го погребавме во него.


Една несреќна душа

Автор: Драган Таневски