Кажи „Да” на Cartier ги стопли срцата за Денот на вљубенитеПариз. Ајфеловата кула. Три различни сведоштва во љубов. Три романтични предлози.


Токму на време за Денот на вљубените познатиот француски Cartier претстави видео реклама насловена како The Proposal. Во него се прикажани приказните на три различни парови. Дејствието се одвива во француската престолнина: во музејот “Роден”, во лифтот на Филхармонијата и на аеродромот.

Погледнете ги трите прекрасни приказни: