Какво време не очекува оваа вечерЗа време на новогодишната ноќ ќе биде ведро и многу студено. Во вечерните часови ќе дува слаб северен ветер.


Во текот на ноќта температурата ќе опаѓа, а најниска ќе биде во втората половина од ноќта. Не се очекува магла.

Температурата ќе се движи од -14 до -5 степени.