Какво време не очекуваВремето во Македонија денес ќе биде променливо облачно. Ќе има појави на повремен локален дожд особено во југоисточните делови во земјата.


Темературите во земјата ќе се движат од 15 до 24 степени.

Во текот на оваа недела времето ќе биде претежно променливо облачно со сончеви периоди и со повремени врнежи од дожд, освен во вторник кога ќе биде стабилно и суво.