Какви луѓе се Стрелците и како се разликуваат од останатите хороскопски знаци?!Стрелецот е деветтиот знак на Зодијакот, кој живее во куќата на филозофијата, религијата, учењето, долгите патувања, надежта и верата. Затоа луѓето родени во овој знак имаат многу широко разбирање, тие филозофираат, веруваат и зрачат со нешто божествено целиот свој живот.


Учењето е храна за нив, без оглед на тоа каков вид припадници на овој знак биле, пониски или повисоки. Стрелецот ќе патува многу, ќе учи, ќе зрачи со позитивна енергија и љубов, ќе биде прилагодлив и дефинитивно ќе научите многу од вакви луѓе, ќе добиете многу енергија и поддршка.

Тие ќе ве поддржат најмногу на патот на духовниот развој и никогаш нема да ве осудат за ништо.


Стрелците се многу успешни како спортисти, тие се тимски играчи, кои го носат својот ентузијазам во целиот тим.

Понискиот тип на карактер може да не заврши средно училиште, но тие сигурно ќе стекнат знаење преку искуство и авантура. Тоа е голем добродетел кој е заинтересиран за светот и луѓето околу него.


Стрелците се борци за морал и правда, застапници на вери и религии. Сите луѓе родени во овој знак се инхерентно многу морални и искрени, тешко дека ќе измамат некого, а поради нивната наивна детска природа, честопати и самите се измамени. Најдобро од сè, тие никогаш не се разочарани, туку само продолжуваат со добро познатиот слоган – да продолжиме понатаму.

Страни: 1 2 3