Какви луѓе се Стрелците и како се разликуваат од останатите хороскопски знаци?!Стрелците се борци за морал и правда, нивните души се исполнети со харизма што може да ги движи планините. Сите луѓе родени во овој знак во својата суштина се многу морални и искрени, тешко дека ќе измамат некого, а поради нивната наивна детска природа, честопати и самите се измамени. Најдобро од сè, тие никогаш не се разочарани, туку само продолжуваат со добро познатиот слоган – да продолжиме понатаму.


Интересно, ова е знак кој поседува неисцрпен извор на оптимизам и надеж. Луѓето родени во овој знак никогаш не престануваат да веруваат во нивниот пат, соништа или некоја од нивните цели.

Не постои такво нешто што може да ги скрши или фрли во очај. Тие секогаш зрачат со среќа и тешко е да се забележи болка или тага на нивното лице. Ако некому му се случи ова насмеано лице да се најде во тага, таа болна сцена е полоша за набљудувачот отколку за самиот Стрелец.


Кога ќе видите солза во ова дете на Јупитер, сите ваши идеали се уништени, бидејќи Стрелецот е оној кој ви дал оптимизам, охрабрување, верувал во вас, во љубов, Бог и добрина.

Страни: 1 2 3