Каква жена си според месецот во кој си роденаЈануари


Јануарските дами се сериозни и конзервативни, но и многу амбициозни. Многу сакаат да критикуваат. Ретко се вадат од кожа, но ако тоа се случи, гледај да не им си пред очи. Не сакаат да си ги покажуваат чувствата, па затоа не очекувајте да ви се умилкуваат како мачки. Тие дозволуваат да им се приближат само луѓе за кои сметаат дека се на нивното интелектуално ниво и кои ги споделуваат нивните погледи на животот.

Фебруари


Овие жени имаат апстрактен начин на размислување. Не секој може да ги разбере. Често го менуваат расположението, што значи дека треба да се однесувате кон нив со трпение. Но затоа се страшно романтични! За саканиот човек би направиле се. Важно е тој да им врати со иста мера. Луѓето што ќе ја изневерат, нема повеќе да ја видат.

Март

Тие се многу симпатични, додека не ги налутиш. Тогаш се во состојба да парчосаат се пред себе. Иначе се посветени и верни. Да живееш со ваква жена е вистинско задоволство. Само вистинскиот маж ќе го согледа тоа. Типично за нив е силна харизма и шарм со кој магепсуваат, веднаш штом ги погледнеш. Само што тешко се вљубуваат. Кај нив не поминуваат машките трикови како кај другите жени.

Страни: 1 2 3 4