Каква спална соба најмногу ти одговара според твојот хороскопски знакСпалната соба се смета за најинтимното место во еден дом. Место во кое газдата треба да чувствува смиреност, задоволство и најмногу хармонија.


Еве каков мебел сакаат жените според хороскопскиот знак:

– Ако сте хороскопскиот знак Овен: жените од овој знак се подложни на светли бои и чисти линии. Нема да погрешите ако во спалната ви преовладуваат сончевите бои – портокаловата, жолтата. Овните се со огнена душа, а дрвените предмети од црвеникава нијанса ќе им даде вистинско задоволство и хармонија.


– Ако можат, биковите би ја направиле спалната соба ботаничка градина, за да си обезбедат удобност и комфорт. Боите кои им влијаат најдобро се сините, розовите нијанси и зелените. И биковите, како и овните паѓаат на дрвениот мебел.

Страни: 1 2 3