Каква спална соба најмногу ти одговара според хороскопскиот знакШкорпијата е страсна и сексуална натура. Паѓа по еротиката и егзотиката. Се впушта во светот на фантазиите со помош на црниот и мистичниот мебел.

Стрелецот е максималист. Тој сака огромни и пространи спални, и ако се во топли и пријатни бои, уште подобро. Стрелецот ќе се чувствува како во затвор во мала спална соба.

– За јарецот може да се каже дека ја сака гардеробата. Спалната соба му врие со алишта. Дабовата боја или махагониот мебел најмногу му одговара.

Водолијата паѓа на уникатен и дизајнерски мебел. Додатоците во неговата спална соба, исто така се нестандардни и интересни.

Рибите се најголемите сонувачи и поминуваат подолго време од сите други знаци. Рибите сакаат да спијат на огромни легла.

 

Страни: 1 2 3