Каква спална соба најмногу ти одговара според хороскопскиот знакБлизнаците се обожаватели на модниот стил мебел, наречен hi-tech. За нив идеалната спална е онаа во која место наоѓаат апаратите, домашните кина, компјутерите, на овој начин ја претвораат спалната соба во мултифункционална. Хм, овие луѓе очигледно спокојно можат да живеат во една соба.

– За ракот спалната соба е храм на соништата. Тие се затвораат во оваа соба и способни се најмногу да останат во неа. За нив најдобрата боја е белата или кремастата – Тогаш раковите се на врвот на среќата.

Лавот е боем. Тој може да троши за да ја опреми спалната соба во раскош. Тој е приврзаник на луксузот.

Девицата е приврзаничка на редот. Додатоците кои можете да ги видите во спалните соби на девиците често знаат да ве изненадат.

Вагата претпочита бои како праска боја, шеќерна-розова боја, нежна-лилакова боја.

Страни: 1 2 3