Каква мила глетка: Мало бушавко маче сираче го запознаа со едно куче! Погледнете што се случи (Видео)Кучињата и мачките не се сакаат. Но, во животот има и многу исклучоци, особено кога станува збор за дресирано куче. Замислете мало маченце што е напуштено на улица без родители. Тоа има само 3 недели! Но, добри луѓе го прибрале од улица и без двоумење го земале во нивниот дом. Само дека има една мала подробност. Тие имаат куче, кое не се знае како ќе го прифати новиот пријател.


Сепак, без грижа, тие одлучија да експериментираат. Резултатот, како што ќе видите, е повеќе од задоволителен – кучето веднаш го засака својот нов пријател! Погледнете: