Каков секс го полудува секој претставник од хороскопот | Lady

Каков секс го полудува секој претставник од хороскопот


Драматични пресврти и спорови – тоа е најголемиот афродизијак за претставниците на знакот близнаци. Во подоцнежна фаза од врската сакаат да експериментираат со нови техники или пози.

Рак

Долги прегратки и бакнежи – тоа се сите нешта со кои ќе привлечете еден рак кон себе. Ги привлекуваат енергични и независни личности, но не нападни, и оние кои зрачат со свој сјај.

Лав

Лавовите ги сакаат сите форми на изразување на љубов, а најмногу ќе ги изненадите ако организирате ноќ, која ќе поминете само со нив. Работите кои ќе ги возбудат се вкусна вечера, сензуална масажа, комплименти и љубовни објаснувања. Откако ја добие посакуваната количина внимание, лавот ќе ви возврати десеткратно.

Девица

Страни: 1 2 3 4