Како за кратко време да го натераш и тој да сонува за тебе | Lady

Како за кратко време да го натераш и тој да сонува за тебе


Еве како да го одржуваш неговиот интерес:

Биди зафатена

Никогаш нека не изгледа така, сеедно стоиш постојано дома, загледана во вашиот телефон, чекајќи го неговиот повик. Излегувај, спортувај, најди хоби. Натерај го да сфати дека си зафатен човек – така ќе биде заинтригиран од тебе, но и ќе биде благодарен и за реткото поминато време со тебе.Не му покажувај дека се лутиш, кога не се јавува

Ако во почетокот е нормално да си пишувате и да се слушате постојано, со текот на времето и двајцата нема да имате потреба од тоа, за да се чувствувате сакани. Мажите не сакаат да зборуваат многу за своите чувства, затоа ако не ти се јави цел ден, немој да правиш скандал.

Сакај се самата ти

Ако сакаш тој да те сака, прво научи да се чувствуваш одлично во својата кожа. Облечи ги твоите најсекси фармерки и лакирани нокти. Чувствувај се секси и убава. Така и тој ќе те почувствува на ист начин.

Обрнувајте внимание на својот изглед

Грижете се за себе. Треба да помине едно извесно време, пред да му дозволиш да те види со маска на лицето или без шминка на утрото.

Биди амбициозна

Неговиот интерес можеш да го одржуваш, ако ги преземаш работите во свои раце или па ги правите заедно. Тие се важни за страста во вашата врска.

Дајте му комплименти

Треба да ти е јасно дека мажите го обожаваат егото. Направи му комплимент за тоа како му стои кошулата, и колку е убав и згоден. Вметнете го секси погледот, и тој ќе те побара уште посилно.