Loading...

Како за 5 секунди да излупите јајце (видео)


Постојат најразлични начини да се подготват јајца, а најкласичниот начин за подготовка сепак остануваат варените.

Постојат различни трикови за тоа како да сварите успешно јајца без да ги напукнете.

А кога станува збор за лупењето сите посакуваме тие да бидат совршено излупени. За таа цел јајцето се става во чаша, и со раката фино се притиска. Потоа скршете ја обвивката, и почнете да лупите!