Како за 12 минути да го фасцинирате вашиот симпатија?!Во 1968 година американскиот лекар Кенет Купер измисли голем број на тестови за физичка издржливост со времетраење од 12 минути. Излегува дека, сепак, “12-те минути на Купер” можат за повеќе работи да бидат користени.

Истражување со учество на 2000 парови волонтери покажува дека 12 минути се доволни за да заинтригирате непознат маж.


Како да го фасцинирате посилниот пол за ова кратко време?

1:00. Насмевка


2:00. Изглед

3:00. Синестезија

4:00. Визуелен контакт

Продолжува на следната страна

Страни: 1 2