Како се промени свадбената мода во последните 100 годиниВремето си тече, работите се менуваат и едноставно нема како тоа да не се одрази и во светот на модата. И ако досега сте си мислеле дека на промени се подложни само колекциите во облеката за секоја сезона, почекајте да дознаете каква е променета свадбената мода во текот на годините.


Во Галеријата може да ги разгледате најкарактеристичните модели венчаници за последните 100 години. Има што да се види!