Како се однесува мажот што не сака женаТој не те сака ако: не те гушка спонтано, не зборува со тебе за ситници, не ти се јавува да види како си среде работниот ден…


Не ве сака ако: не можете да сметате на неговата помош. Кога треба да се грижиш за него како да е петгодишно дете, а не четириесет и петгодишен маж.

Тој не те сака: кога те исмејува. Кога не ве забележува, вашиот труд и работа. Кога ќе ви каже дека јадете многу или дека не може да ја јаде вашата храна затоа што не е она што го навикнал.


Не ве сака кога постојано се меша во она што го правите, ги поништува своите одлуки како вашите, кога ви вели да зборувате глупости, да не мислите со глава, да бидете глупави ако така мислите …

Продолжува на следната страна


Страни: 1 2