Како се игра оро на растојание од 2 метри? (Видео)На социјалните мрежи кружи видео од Србија во кое се игра оро на улица.


Согласно препораките за растојание од миминум 2 метри ороводците се развеселија себеси, но и социјалните мрежи.

Погледнете го видеото на следната страна:


Страни: 1 2