Како изгледаат порно актерките без шминка (фото)


Козметичарката на неколку порно ѕвезди, Мелиса Марфи покажа на „Инстрагам” фотографии на девојки од еротски филмови направени пред и по шминката.

Таа тоа го прави веќе осма година, а работата ја добила благодарение на свој пријател, кој работел во порно студио.

„За едно шминкање на лице може да заработам до 150 долари. Токму тоа ме поттикнуваше да останам во професијата.

Шминката стана апсолутна страст, која ме натера да се заљубам засекогаш во неа”, истакнува таа.

Погледнете како изгледаат дел од порно актерките без шминка: