Како изгледаат денес нашите омилени “Пријатели”Како да беше вчера, кога излезе првата серија од можеби една од најуспешните серии на сите времиња – “Пријатели”. А всушност оттогаш изминаа повеќе од две децении. Но, и покрај годините, сигурни сме дека сеуште се сеќавате со насмевка на лицето на некои од најнезаборавните моменти на Моника, Џои, Чендлер, Рејчел, Фиби и Рос.


А како изгледаат тие денес, 21 години по феноменалниот старт, погледнете во галеријата.