Loading...

Како изгледаа ѕвездите пред да можат да си дозволат стилист


Што ти е потребно за да се претвориш од грдото пајче во прекрасен лебед? Па пари и слава, зашто заедно со нив доаѓаат професионалните стилисти, личната шминка и фризери и целиот куп на луѓе кои одат по тебе и се трудат да изгледаш како својата најдобра верзија.

Во денешната галерија ќе ги видите во друга светлина – пред да можат да си дозволат стилист и потоа. Разликите се зачудувачки!

Погледнете на следната страна:

Страни: 1 2