Како изгледа верниот маж?!Верниот човек ве тера да се чувствувате најубавата жена каде и да сте. Тој никогаш не ве тера да се сомневате – напротив, тој ве поттикнува да си се допаѓате себеси.


Верниот човек нема стотици телефони на сите поранешни во неговиот именик. Тој не се обидува да си најде “план Б”, во случај дека работите не тргнат, а прави и се труди да се претвориш во Единствената.

Верниот човек не е заинтересиран само за сексот. Тој исто така може да го цени и вашиот ум и душа. Верува дека интимноста не е ограничена само на голотија. Уживајте во долгите разговори, милување и држење на рацете.


Верниот човек мисли за тебе дури и кога не сте заедно. Тој не се мачи да се јави или да напише кога ќе излезе со пријателите надвор, па затоа не “се потсмева” со него. Не обрнува внимание, ве интересира како сте, без разлика дали сте на 5 метри оддалеченост или 500 километри.

Продолжува на следната страна:


Страни: 1 2