Како изгледа листата на богатите според нивниот хороскопски знакПретставниците на Хороскопски знак Близнаци преовладуваат во листата на најбогатите луѓе во Велика Британија, додека родените во знакот на Шкорпија се на дното на листата, објави весникот Daily Mail.


Иако 12-те Хороскопски знаци се релативно рамномерно распределени, доминацијата на Близнаците (9,9%) дефинитивно прави впечаток. Јарецот исто така се појавува како знак на богатите – 9.6% од милионерите се родени под овој знак.

Еве како изгледа листата на богаташите според нивниот хороскопски знак:


Страни: 1 2