Како изгледа домот од сништата на секој хороскопски знак?Шкорпија
Немојте да се изненадите ако видите оружје во домот на Шкорпија. Тие ќе бидат среќни да стават нож, меч или кој било друг арсенал на соодветно место. Сепак, Скорпиите се исто така педанти на темата чистота, затоа соблечете ги чевлите веднаш на прагот. Другата работа за која се грижат е дека ништо не го менува своето место – каде што е поставен орманот, тој ќе остане таму засекогаш. Дебелите завеси и убавите ролетни се задолжителни за домот на Шкорпија за да се чувствува навистина безбедно во својот дом.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13