Како изгледа домот од сништата на секој хороскопски знак?Домот на Вага мора да биде нов, да носи знаци на раскош и богатство. Светлата се вклучени цело време, телевизорот е вклучен, а троседот е голем и удобен за дремка за кратко време. Колку и да звучи чудно, сивите и виолетовите во нивните нежни и светли тонови се вашите бои. Цветовите, особено орхидеите, одговараат на вашата природа на одличен начин и ќе ви помогнат да се чувствувате како дома – нивното омилено место во светот.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13