Како изгледа домот од сништата на секој хороскопски знак?Девица
Минимализмот и практичноста владеат во домот на девицата. Скандинавски тип мебел – чисти линии, еднобојни модели, без ништо излишно на нив, се идеална опција да се направи Девицата да се чувствува добро. Сепак, за сè да биде прекрасно, важно е овој мебел да биде што е можно попристапен. Девицата не е љубител на екстравагантност, соодветно, нема да фрли ништо лесно. Напротив, тоа ќе ги чува непотребните работи на соодветно место, откако ќе бидат добро исчистени и евентуално расклопени. Пастелните бои ќе инспирираат повеќе живот и расположение во домот на девицата, како и ќе ја разбијат непотребната строгост. Добра идеја се две или три убави слики на ѕидовите или омилена фотографија во пристојна рамка на ноќната маса.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13