Како изгледа домот од сништата на секој хороскопски знак?Лав
Потребен ви е простор и светлина. Големи прозорци свртени кон сонцето, уште поголем кревет за да легнете во кралска и огромна гардероба за да одговара на облеката. Препорачаните бои за вас се светли и топли. Колку и да сакате црвена, ќе погрешите со тоа ако ја изберете како главна боја во вашиот дом. Ќе го разгори вашиот темперамент и нема да помогне во порамномерен и смирен живот.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13