Како изгледа домот од сништата на секој хороскопски знак?Рак
Домот е таму каде што е срцето – може да се смета за кредо на ракови. Сакате тивка, пријатна куќа, што е можно помала, за да се чувствувате како да сте зафатени во лушпата. Сè треба да биде на дофат на раката, така што повеќе ормани и фиоки се совршени за вас. 


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13