Како изгледа домот од сништата на секој хороскопски знак?Бик
Трпеливи, упорни, посветени, тие го сакаат својот дом и можат да му останат верни доживотно. Честите преместувања не ви се допаѓаат, како и прекумерните промени. Опкружете се со доволно ормани, фиоки, кутии и кутии за да се чувствувате добро, дека имате каде да чувате сè и да бидете сигурни дека ќе биде правилно распределено. Топли светли бои и пастелни тонови се погодни за вашиот дом, како и меки топли ќебиња и украсни перници. Тие ќе направат да се чувствувате уште попријатно.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13