Како изгледа домот од сништата на секој хороскопски знак?Риба
Бохо шик е омилениот стил на Риби. Ако се сетат дека можат да го опремат својот дом на овој начин и да не го прифатат домот како што го најдоа, ќе направат одлично. Тие се исто толку среќни како и Раковите, во мал пријатен дом, каде сè им е на дофат на раката.


Совет: ставете цвеќиња во саксии во вашиот дом – така истовремено ќе го освежите местото и ќе се грижите за нив, што ќе ви помогне да ја смирите вашата вознемирена душа.

Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13