Како изгледа домот од сништата на секој хороскопски знак?Водолија
На Водолијата не му е потребен дом. Со задоволство би живееле една година тука, две таму, еден месец на друго место. Навистина ќе ги оптовари ако посериозно се посветат на еден дом и доколку Девицата би била среќна да го опреми својот дом со години, тогаш Водолијата ќе донесе спонтани одлуки за опремувањето и сè друго без да се вознемирува непотребно. За нив се препорачува да имаат завеси, како и светли бои. На овој начин тие ќе се чувствуваат вистински дома и ќе сакаат да останат таму подолго.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13