Како изгледа домот од сништата на секој хороскопски знак?Јарец
Овој хороскопски знак има силна привлечност кон антички аристократски мебел. Тежок, масивен, импресивен, но истовремено и тежок и стилски – ова им се омилени. Гардеробата треба да биде четирикрилна, библиотеките високи и преполни со густи книги, кутиите за накит масивни и полни до работ (да, тие ќе сакаат да имаат токму такви предмети во кои ќе го чуваат својот накит). Сеќавањата на семејството Јарец ќе заземат истакнато место – портрет на достоинствена баба, стара фотографија од сериозен дедо – основач на семејството, кој се обиде да го задржи своето семејство во иднина. Совет за Јарецот е да дозволите повеќе светлина во вашиот дом. Ова ќе ја балансира атмосферата и ќе даде удобност и топлина.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13