Како изгледа домот од сништата на секој хороскопски знак?Стрелец
Стрелецот ќе стори сé што е во негова моќ да живее удобно, дури и ако тоа значи да се лиши од други работи. Неговиот дом е уреден, нов, со онолку колку што може да си дозволи понов мебел + технолошки гаџети. Уметнички дела се поставени на тактички видливи места за да покажат колку е рафинирана природата на Стрелецот. Совет за овој астролошки знак е да верувате во ентериерот повеќе со чувство за тоа како точно сака да изгледа неговиот дом отколку каков е моменталниот моден тренд. Општо, ова е драмата на Стрелецот – дали да се обиде да му се допадне на секој или да ги прави работите како што сака. Обложувајте се на второто и нема да погрешите.


Страни: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13