Како изгледа девојката која се откажала од депилација цела една година?Фитнес блогерката Морган веројатно заштедува цело богатство заради тоа што не користи бричеви и не оди на депилации, пишуваат од crnobelo.mk. Но, дали глетката е пријатна?


Со цел да ја промовира природната женска убавина, решила да престане со отстранување на влакната од целото тело.

„Не се обидувам да ги натерам сите жени во светот да престанат со депилации и бричење. Само сакам да ги инспирирам жените кои се чувствуваат удобно да го направат тоа,“ вели Морган откако се соочи со лавина коментари на Инстаграм.


Како изгледа девојката која цела година ги нема отстрането влакната од телото?