Како еден 23-годишен студент стана татко и вујко во ист денТоми е студент и спортист и работи речиси без одмор. Животот негов, сепак, му носи драматичен пресврт со само еден Facebook пост.

17-годишната негова братучетка, Анџела, се поврзува со него преку Facebook. Таа му соопштува дека нема дом во моментот и е бремена 9 ти месец.


Томи ја крие Анџела и по една недела, таа раѓа момченце.

Бидејќи Томи е легитимен “татко” на Анџела, бебето е и негово внуче.


tomi2

Томи не се смета за херој. Вели дека само помогнал на многу близок човек во семејството.

Скромниот студент, веќе е татко и вујко, и го прифаќа животот како предизвик. Тој смета дека доброто срце е најважната компонента на меѓучовечките односи.